Politica de retur

In conformitate cu Ordonanta de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, Clientul are urmaroarele drepturi si obligatii referitoare la retragerea din contractul incheiat la distanta:

Clientul are dreptul ca, inainte de expirarea perioadei de retragere, sa se retraga din contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de client.


In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47): pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa o faca intr-un magazin; de exemplu, consumatorul ar trebui doar sa probeze un articol de imbracaminte, nu sa il poarte.


Clientul se obliga sa returneze doar acele produse care sunt in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, zgarieturi, rupturi, tocituri, urme de murdarie sau urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Costurile de transport aferente returului sunt de 21 de lei, iti vom refactura costul de transport pentru expeditia retur si vom retine suma respectiva din valoarea returnata.

Produsele trimise fara transmiterea in prealabil a unei cereri de retur vor fi returnate clientului.

Procedura de returnare/schimb:

Cererea de retur/schimb se face pe whatsapp la numarul de telefon 0757 826 937.

Cererea trebuie sa cuprinda in mod obligatoriu: numele de pe care s-a facut comanda si produsul pe care doresti sa il returnezi/schimbi.

Vom analiza cererea iar daca totul este in regula, iti vom comunica adresa de returnare.
Odata ce ai primit acceptul nostru pentru retur, ambaleaza produsul corespunzator, astfel incat sa nu fie deteriorat pe parcursul transportului si asteapta sa trimitem curierul sa ridice produsul in termen de maxim 1-2 zile lucratoare de la data transmiterii cererii de retur/schimb. 
De indata ce produsul ajunge la noi, acesta va fi verificat, vor fi intocmite documentele de retur/schimb si ti se vor returna banii/schimbul.
Intervalul de timp din momentul in care primim cererea de retur/schimb pana iti trimitem banii/schimbul nu va depasi 14 zile.

Te rugam sa nu expediezi coletul cu ramburs sau prin posta, in caz contrar acesta va fi refuzat si se va intoarce la tine. Returnarea banilor se poate face numai dupa verificarea prealabila a produsului returnat.

Program relatii clienti de Luni pana Vineri in intervalul orar 11:00 - 18:00